Behöver du hjälp med en flytt?

Bor du i Linköpingsområdet och behöver hjälp med en flytt? I så fall behöver du bara kontakta oss, vi kommer då att hjälpa dig med det. Vi erbjuder en helhetslösning när det kommer till flytt vilket innebär att vi kan hjälpa dig med allt från själva flytten till flyttstädning. På så sätt kan du själv luta dig tillbaka och slappna av medan vi sköter hela din flytt åt dig!

Vi kan hjälpa dig med röjning

Vi finns också här för att hjälpa dig med röjning. Det kan till exempel handla om röjning av oönskade träd och plantor. Det kan även handla om snöröjning. Oavsett vilken typ av röjning det gäller är du med andra ord varmt välkommen att vända dig till oss för hjälp. Vi garanterar att du kommer att bli nöjd med resultatet eftersom vi aldrig nöjer oss med de arbeten vi utför förrän även du som kund blir nöjd. Skulle du inte bli nöjd är det därför bara att meddela oss om det, så kommer vi tillbaka och ställer allt till rätta.

Vår besöksadress

Vår besöksadress är Rudsjögatan 4 och vår postadress Lägergatan 7. Om du har vägarna förbi Rudsjögatan är du varmt välkommen att besöka oss! Vi kan då ta en kopp kaffe och diskutera vilken typ av hjälp det är du behöver. Hos oss är du alltid välkommen, men meddela oss gärna i förväg så att vi kan försäkra oss om att någon av oss är på plats för att hälsa dig välkommen. Vi kan då bland mycket annat diskutera vilken typ av service du önskar få av oss samt prisförslag. Vi ser fram emot att få besök av dig!